massageria81@gmail.com 06-333 52 333

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage
Helpt om spanning los te laten en hoofdpijn te voorkomen.

Hoofdpijnbehandelingen

Stekende, bonzende of zeurende pijn, of een gevoel van druk op de schedel: hoofdpijn kan heel hinderlijk zijn. Hoofdpijn is vaak een gevolg van opgehoopte spanning.

Massage maakt stijve spieren in nek en schoudergedeelte soepel en bevordert de doorbloeding van weefsels. Door tevens accupressuurpunten te behandelen, kunnen blokkades in energiebanen opgeheven worden. Dit alles helpt om spanning los te laten en hoofdpijn te voorkomen.
Behandeling bij migraine

Helse hoofdpijnen en het niet kunnen verdragen van licht en geluid, het zien van flitsen, sterretjes, misselijkheid, braken: een migraine aanval kan iemand totaal uitschakelen. Opgehoopte spanning, hormonale stoornissen, reacties van het lichaam op bepaalde voedingsstoffen kunnen leiden tot een migraine-aanval.

Door middel van behandeling van accupressuurpunten, wordt de hormonale huishouding in balans gebracht. Verder masseer ik de spiergroepen die verantwoordelijk zijn voor spanning en stimuleer ik een goede doorbloeding van het bindweefsel.

Massage kan bij migraine heel effectief zijn. Na een paar behandelingen kunnen de aanvallen in frequentie afnemen en minder heftig worden.
Afhankelijk van hoe lang u al klachten heeft en de hevigheid van de klachten, zijn er meerdere behandelingen nodig om effectief te zijn. De eerste behandeling duurt 60 minuten en bevat een intake. De vervolgbehandelingen duren 45 minuten.

Massagería heeft nu een voordelig aanbod voor u! Met een behandelkaart (geldigheidsduur 3 maanden) ontvangt u de vierde behandeling gratis!

Eerste behandeling duur 60 minuten € 40,00
vervolgbehandelingen duur 45 mintuen € 32,00

Voor contact of info kunt u het formulier invullen, bellen of mailen.

Maak een afspraak of bel direct 06-333 52 333

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht